Artist - Logg inn

Glemt passord?

Anne Øveråsanne3048@online.no

 

Om kunstneren

Mine fotografier  gir seg til kjenne i det åpne landskap og i de små detaljer i naturen.  På jakt etter lys, linjer, form og farge. De siste årene har det blitt flere bilder av  abstrakte små landskap. Det kan være vann, is, tre mm.  Tema som ofte går igjen er å studere vannets bevegelse, former som skapes i øyeblikket.  Tankene på fortid og fremtid opphører, jeg er i nuet. Flere av disse øyeblikkene gir meg ofte en dypere mening, relatert til livet.  Oppdager ofte gjenkjennende former.    Langs Jærstrendene oppsøker jeg den vide horisont, bergenes linjer, strukturer  eller de  små abstrakte «landskap»som  oppstår i øyeblikket der bølger  når land.

I flere av mine bilder tar jeg vare på detaljer.  Det kan være detaljer av slitte trematerialer, trestammer mm.  Jobber så videre digitalt, setter inn elementer fra andre bilder til en collage/digital grafikk.   Det er ofte en prosess der bilde blir til underveis til jeg oppnår et uttrykk jeg liker.

Prøver innimellom å sette ord på hva jeg opplever på mine vandringer:

» Ved elvebredden. Teppet går opp, konserten den starter. Klirrer i symbaler, klokker og fløytelåt. Jeg lytter, jeg bare er»

Jeg har deltatt på utstillinger i distriktet og i Bologna, Italia. Mars 2017 viste jeg 20 fotografier på den årlige Naturfotofestivalen på Ski. Tema var speilinger, abstrakte former i vann.  Har noen artikler i norske Naturfotomagasiner.

Jeg har eget atelier på Varatun Gård, Sandnes, i et kunstnerfellesskap.

@Galleri & Atelier Varatun gård.
Portfolie: https://annebilder.foto.no/  Instagram: annoveras_photography  Facebook: Anne Øverås med kamera og pensel


Kun PDF er akseptert.

Filnavn:

Filstørrelse:

1

Kontakt informasjon

Sandvedbøen 129, 4318 Sandnes

95757480

anne3048@online.no


 

Kunstverk

 •  
  Rytme
  Fotografi
 •  
  Inn og utpust
  Fotografi
 •  
  Ut i det blå
  Fotografi
 •  
  Isbelagt
  Fotografi
 •  
  Nærhet
  Fotografi
 •  
  Dansende former
  Fotografi
 •