Artist - Logg inn

Glemt passord?

Elisabeth Ottilia Wiggen BråtenElisabeth.ottilia@gmail.com

 

Om kunstneren

Juryert medlem i NFUK høst 2019

Jeg lager kunst for å bearbeide og sortere det jeg har i meg av tanker, følelser og opplevelser.  Det er også en måte å reflektere over møter med andre mennesker og hvordan menneske forholder seg til hverandre.

Motivene mine er som oftest hus, men også noen dyr som hvaler og fugler. Objekter som finner vei inn i bildene mine er ofte skjøre ting som papirbåter, ballonger og glass.

Det er mange grunner til at hus er et gjentakende motiv. Et hus skjuler så mange menneskers historie. Et hus er fullt av gode og vonde opplevelser. Et hus kan være et trygt hjem eller det kan være noe som ikke er trygt. De som ser bildene mine fyller husene med sine egne følelser og erfaringer og det synes jeg er spennende fordi det ofte er noe helt annet enn hva jeg har lagt i bildet. Jeg synes også det er interessant å utforske om jeg kan uttrykke følelser med hus. Kan malerier av hus vise ensomhet eller redsel?

Bildene mine består som oftest av tegning med penn og maling med akvarellmaling. Jeg liker det gjennomskinnelige og skjøre uttrykket som akvarellen gir og at en farge lett kan gi så mange valører. Akvarell er et utfordrende medium fordi det kan være vanskelig å kontrollere og vanskelig å rette opp hvis det blir gjort feil. Det gir bildene en spontanitet og kan gjøre det uforutsigbart å arbeide med.

Jeg ønsker at bildene mine skal engasjere de som ser dem. Jeg ønsker at bildene skal minne de på noe, gi en assosiasjon eller vekke en følelse.

 

elisabethottilia.no


Kun PDF er akseptert.

CV.pdf

Filnavn: CV.pdf

Filstørrelse: 424 KB

1
2
1

Kontakt informasjon


 

Kunstverk