Artist - Logg inn

Glemt passord?

Ellen Eikenesellen.eikenes@me.com

 

Om kunstneren

Jeg inspireres av livet; av naturen, av møter med mennesker, av musikken og andre kunstneriske opplevelser. Å male er min store pasjon. Det starter med en idé og en skisse før selve skapelsesprosessen på lerretet starter. Spesielt i starten arbeider jeg sterkt intuitivt med former, farger og linjer. Formene veksles mellom organiske og stramme. Arbeidet videre foregår med bevisste og intuitive valg. Målet er å utvikle maleriet slik at farge og form klinger sammen og linjer skaper en helhet i komposisjonen. Målet er også å skape en stemning ut fra mitt tema eller min idé.

Gjennom mine kunstverk ønsker jeg å gå i dialog med publikum. Jeg ønsker at betrakteren skal danne seg sine egne refleksjoner og opplevelser i dialogen med min kunst. Jeg arbeider med å skape flere lag i mine arbeider, ikke kun det man umiddelbart ser. Uttrykket mitt beveger seg i grenselandet mellom det figurative og det abstrakte uttrykk, og varierer mellom tydelighet og det skjulte.

Jeg arbeider med malerier i akryl og olje, grafikk; fortrinnsvis serigrafi, samt tegning. Gicléetrykkene som jeg selger er skapt ut fra originale malerier.

Hjemmeside: www.elleneikenes.com


Kun PDF er akseptert.

CV-NFUK-ELLEN-EIKENES.pdf

Filnavn: CV-NFUK-ELLEN-EIKENES.pdf

Filstørrelse: 79 KB

1
2
3
1

Kontakt informasjon

Samfunnsveien 1 1430 Ås

970 92 447

ellen.eikenes@me.com

Vis CV


 

Kunstverk

  •  
    I samme båt?
    Akryl og collage på lerret, str. 70 x 100 cm
  •  
    Ett skritt frem.....
    Akryl og collage på lerret, str. 70 x 100 cm