Artist - Logg inn

Glemt passord?

Ingunn Mosengingunnmoseng@gmail.com

 

Om kunstneren

Jeg flytter til Skien i slutten av juni (2021), til et hus i Brattsbergsgata med mye historie. Der vil jeg ha plass til å male, stille ut i annekset, produsere trykk og plakater m.m.

Maleriene mine er i akryl på lerret, og har innslag av pålimt blad»gull». Motiver som går igjen er elementer fra naturen, som blader, frø, insekter og dyr, sammen med en uendelig variasjon av mønster og ansikter. Jeg er svak for alt som kan fly; øyenstikkere eller neser fra et lønnetre, som blir tatt av vinden. Det gir bevegelse i bilde. Jeg er mer opptatt av formen til et element, enn hva det måtte bety. Jeg lar tilskueren tolke.

Jeg maler de motivene som dukker opp i hodet mitt. Det skal ikke mye til før jeg blir inspirert, og jeg har alltid idèer til flere bilder enn jeg har tid til å male.

Jeg bare må uttrykke meg kreativt! Det er like viktig for meg, som å puste. Gjennom årene har det gjort sitt utslag i form av tegning, maling, skriving, illustrasjonsarbeid, sy og strikkedesign, smykkearbeid, vindusdekorasjon og en enorm produksjon av håntverksgjenstander. Siden 1995 har jeg hatt hovedfokus på å male og tegne.


Kun PDF er akseptert.

Filnavn:

Filstørrelse:

1
1

Kontakt informasjon

Bratsberggata 7, 3715 Skien

41420098

ingunnmoseng@gmail.com


 

Kunstverk

 •  
  Søt nektar
  80x80 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Only the crow will know
  80x80 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Ildfluer
  80x80 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Take your senses inward
  80x80 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Don't be scared, it's just a dragonfly
  80x100 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Elsker, elsker ikke, elsker
  50x70 Akryl, bladgull på lerret
 •  
  Wolf
  50x70 Akryl, bladgull på lerret