Artist - Logg inn

Glemt passord?

Linda Syvertsenl-h-syv@online.no

 

Om kunstneren

«Jeg hadde en vag følelse og malte et portrett for å forstå»

 

Juryert medlem av NFUK.

Jeg startet å male for få år siden og det ble raskt en lidenskap for meg. Jeg er for det meste selvlært bortsett fra noen tegne/male kurs i 2014/15. For tiden har jeg atelier i Artilleriverkstedet, et nyetablert kreativt miljø for kunst og kulturnæring i Horten, hvor jeg maler daglig. Jeg er fast utstiller på Athene Galleri i Drammen.

Jeg maler ekspressive portretter på lerret eller papir. Jeg bruker akrylmaling og kull, og liker å holde meg til få farger jeg er glad i.

Mine portretter starter alltid med en følelse, ikke alltid en bevisst følelse, men plutselig langs prosessen i å skape et portrett i fri fantasi, oppstår det et uttrykk i portrettet som gjenspeiler mitt humør der og da. Så gjennom prosessen gir portrettene mine meg en dypere forståelse og en større selv-innsikt.

Motivasjonen min for å male er for å utrykke meg og å oppnå en flyt uten å behøve å tenke når jeg maler. Mine portretter er direkte, ærlige og usminka.

Dette gjør arbeidet mitt veldig personlig og veldig meningsfylt for meg. Og jeg håper at andre som betrakter bildene mine, også kan kjenne igjen noen av følelsene i disse portrettene og reflektere selv over hva de opplever og kjenner på.

 

 

 

 


Kun PDF er akseptert.

CV-norsk-5.pdf

Filnavn: CV-norsk-5.pdf

Filstørrelse: 127 KB

1
2
1

Kontakt informasjon

Artilleriverkstedet. Kommandørkaptein Klincks vei 1 3183 Horten

+47 40019015

l-h-syv@online.no

Vis CV


 

Kunstverk