Artist - Logg inn

Glemt passord?

Liv Solberg Andersenls-ande@online.no

 

Om kunstneren

For meg handler det å male framfor alt om et sterkt behov for å skape, bygge opp, rive ned,  utforske, eksperimentere, kommunisere inntrykk..”

 

Juryert medlem av NFUK

Utdannet ved HSN – Høgskolen i Sørøst-Norge: Master Tradisjonskunst og Bachelor Visuelle Kunstfag og Design. Etterutdanning blant annet ved Slade School of Fine Art, London.

Født på Notodden, vokst opp i Bergen, i Oslo, og Bø i Telemark. Bor på Rjukan i Telemark der jeg til daglig driver Galleri L i Rjukan sentrum.

På en eller annen måte tror jeg interessen min for maleri handler om kroppen, det kroppsliggjorte. Å se restene av en prosess, å se at noe har hendt, selv når motivet er representativt. Jeg søker en slags innsikt i det jeg ser, i maleri og tegning, men også i digitale teknikker. Jeg vil fram til noe mellom hva et landskap eller et menneske er og ikke er. Rjukan er en liten by med natur og fjell på alle kanter, og jeg er opptatt av kontrastene. Fra jeg startet å lese tekstene til Frode Grytten i 2012, var det som om tekstene åpnet seg og hjalp meg å sette ord på det jeg malte. Flere av titlene til bildene mine er utdrag fra Gryttens tekster, i overenskomst med forfatteren.

Se mer på min nettside: https: http://www.livsolberg.no

 


Kun PDF er akseptert.

CVLiv.pdf

Filnavn: CVLiv.pdf

Filstørrelse: 113 KB

Sosiale media Web adresse
1
2
1

Kontakt informasjon

Studiogalleriet Storgata 33, 3660 Rjukan

+47 97135441

ls-ande@online.no

Vis CV


 

Kunstverk