Artist - Logg inn

Glemt passord?

Liv Solberg Andersenls-ande@online.no

 

Om kunstneren

For meg handler det å male framfor alt om et sterkt behov for å skape, bygge opp, rive ned,  utforske, eksperimentere, kommunisere inntrykk..”

 

Juryert medlem av NFUK

Utdannet ved HSN – Høgskolen i Sørøst-Norge: Master Tradisjonskunst og Bachelor Visuelle Kunstfag og Design. Etterutdanning blant annet ved Slade School of Fine Art, London.

Født på Notodden, vokst opp i Bergen, i Oslo, og Bø i Telemark. Bor på Rjukan i Telemark der jeg til daglig driver Galleri L i Rjukan sentrum.

For meg handler det å male framfor alt om et sterkt behov for å skape, bygge opp, rive ned, utforske, eksperimentere, kommunisere inntrykk, følelser, tanker og erfaringer. På mange måter tror jeg interessen min for maleri handler om kroppen, det kroppsliggjorte. Å se restene av en prosess, å se at noe har hendt. Jeg søker en slags innsikt, i maleri og tegning, men også i digitale teknikker.

Klimaforandringen har gjort meg mer oppmerksom på naturen, dens styrke og sårbarhet, og menneskets rolle i det. Jeg bor med natur og fjell på alle kanter, og eksperimenterer for tiden med ulike erfaringer av natur. Identitet er kanskje også et stikkord for det jeg jobber med. Jeg utforsker maleriets muligheter og begrensninger, og vil fram til noe mellom hva et landskap eller et menneske er og ikke er.

Du kan se mer, og nye / oppdaterte arbeider på min webside: www.livsolberg.no

 

 


Kun PDF er akseptert.

CVLiv.pdf

Filnavn: CVLiv.pdf

Filstørrelse: 113 KB

Sosiale media Web adresse
1
2
1

Kontakt informasjon

Galleri L - Atelier og Galleri - Storgata 33, 3660 Rjukan

+47 97135441

ls-ande@online.no

Vis CV


 

Kunstverk