Artist - Logg inn

Glemt passord?

Liv Solberg Andersenls-ande@online.no

 

Om kunstneren

For meg handler det å male framfor alt om et sterkt behov for å skape, bygge opp, rive ned,  utforske, eksperimentere, kommunisere inntrykk..”

 

Juryert medlem av NFUK

Utdannet ved HSN – Høgskolen i Sørøst-Norge: Master Tradisjonskunst og Bachelor Visuelle Kunstfag og Design. Etterutdanning blant annet ved Slade School of Fine Art, London.

Født på Notodden, vokst opp i Bergen, i Oslo, og Bø i Telemark. Bor på Rjukan i Telemark der jeg til daglig driver Galleri L i Rjukan sentrum.

For å få en slags innsikt, eller for å uttrykke det jeg har satt meg fore, jobber jeg med maleri, og utforsker innen olje, oljestifter, foto og video for eksempel. Jeg vil fram til noe mellom hva et landskap eller et menneske er og ikke er, og henter inspirasjon fra natur, litteratur og musikk. Klimaforandringen har gjort meg mer oppmerksom på naturens styrke og sårbarhet, og menneskets rolle i det. Samtidig er jeg opptatt av formelementer som komposisjon, rytme og bevegelse når jeg maler. Jeg bor med natur og fjell på alle kanter, og eksperimenterer for tiden med ulike erfaringer av natur.

Se mer på min nettside: https: http://www.livsolberg.no

 


Kun PDF er akseptert.

CVLiv.pdf

Filnavn: CVLiv.pdf

Filstørrelse: 113 KB

Sosiale media Web adresse
1
2
1

Kontakt informasjon

Studiogalleriet Storgata 33, 3660 Rjukan

+47 97135441

ls-ande@online.no

Vis CV


 

Kunstverk

 •  
  Gaustatoppen / Lukten av snø
  Olje på lerret 100 x 120 cm
 •  
  Komposisjon til fjellet I
  olje på lerret 70 x 70 cm
 •  
  Kveldslys
  Olje på lerret 60 x 60 cm
 •  
  Boble 1958
  Olje på lerret 40 x 40 cm