Artist - Logg inn

Glemt passord?

Liv Solberg Andersenls-ande@online.no

 

Om kunstneren

For meg handler det å male framfor alt om et sterkt behov for å skape, bygge opp, rive ned,  utforske, eksperimentere, kommunisere inntrykk..”

 

Juryert medlem av NFUK

Utdannet ved HSN – Høgskolen i Sørøst-Norge: Master Tradisjonskunst og Bachelor Visuelle Kunstfag og Design. Etterutdanning blant annet ved Slade School of Fine Art, London.

Født på Notodden, vokst opp i Bergen, i Oslo, og Bø i Telemark. Bor på Rjukan i Telemark der jeg til daglig driver Galleri L i Rjukan sentrum.

Jeg utforsker maleriets muligheter og begrensninger, og vil fram til noe mellom hva et landskap eller et menneske er og ikke er. Identitet er et stikkord for det jeg jobber med, å miste meg selv for å få en slags innsikt. Like mye som den kognitive kunnskapen er en base for arbeidet, er den kroppslige erfaringsbaserte kunnskapen den jeg strekker meg etter.

Ved siden av maleri og tegning lager jeg DGA (Digitalt Grafisk Arbeid). For meg er dette en intuitiv lekende prosess som baserer seg på egne tegninger og maleri. Slik sett er disse arbeidene i slekt med maleriene og tegningene, men resultatet er et annet / nytt uttrykk. Fra jeg startet å lese tekstene til Frode Grytten i 2012, var det som om tekstene åpnet seg og hjalp meg å sette ord på det jeg malte. Flere av titlene til bildene mine er utdrag fra Gryttens tekster, i overenskomst med forfatteren.

Nettside: www.livsolberg.no

 

 


Kun PDF er akseptert.

CVLiv.pdf

Filnavn: CVLiv.pdf

Filstørrelse: 113 KB

Sosiale media Web adresse
1
2
1

Kontakt informasjon

Galleri L - Atelier og Galleri - Storgata 33, 3660 Rjukan

+47 97135441

ls-ande@online.no

Vis CV


 

Kunstverk