Artist - Logg inn

Glemt passord?

Marlen Langeland Hagenmarlenlhagen@gmail.com

 

Om kunstneren

Overalt har jeg med meg et lite akvarellskrin, hvor jeg skildrer omgivelsene rundt meg med små abstrakte skisser. Elementer fra fjell, hav, planter, natur og miljøstemninger. Etter hvert legger jeg merke til at noen farger får en viktig identitet i landskapet eller byen man besøker. Hvert sted har sin fargeidentitet og tonalitet.

Erindringer fra min egen barndom, drømmer og fantasi om hva man ser i for eksempel gammel mur, sprekk i et tak, skyene eller naturen. Nå, som jeg er voksen, ser jeg det i et litt annet perspektiv, men med samme fascinasjon. Gjennom erindring ønsker jeg å bevare disse inntrykkene.

Jeg fotograferer enkeltelementer, og forstørrer dem opp, og legger på nye og til tider dristige farger. Jeg ser motiver og komposisjoner i naturen. Fargene reflekterer ubevisste sinnsstemninger, følelser og naturens skiftende uttrykk.

Jeg vil dele og speile glimt av noe vakkert uten visuell støy, slik at tankene kan få hvile.

Jeg beveger meg mellom det abstrakte og det figurative. I arbeidet med bildene legges det lag på lag med farger for å bygge dem opp. De ulike lagene blir lette og gjennomsiktige, og etter hvert som man betrakter bildene trer motivet frem.

Bildene kan sees som et minne eller en drøm om en vakker dag.

Samtidig streifer bildene innom ideen om at den perfekte stund skal la seg fange for en evighet.


Kun PDF er akseptert.

CV-Marlen-L-hagen-2016.pdf

Filnavn: CV-Marlen-L-hagen-2016.pdf

Filstørrelse: 31 KB

1
1

Kontakt informasjon


 

Kunstverk

Ingen bilder funnet