Artist - Logg inn

Glemt passord?

NFUK-kunstneren Liv Solberg Andersen med separatutstillingen «Eige Univers» på Galleri Albin Upp, Oslo

Skrevet av NFUK i Medlemsutstillinger
18. september 2018

Onsdag 26. september kl 18.00 åpner Liv Solberg Andersen separatutstillingen Eige Univers på Galleri Albin Upp i Oslo, Briskebyveien 42.

Fri entré – enkel bevertning – musikk ved Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik.

Liv Solberg Andersen forteller:

«I denne utstillingen viser jeg en serie verk hvor jeg undersøker ensomhet, og det å være mor. Jeg forsøker å belyse temaet ved å presentere en tråd fra tidligere bilder (2011) til nyere verk (2018). Jeg har lenge malt figurative bilder, men i det siste har jeg åpnet opp for en mer abstrakt form. Utstillingen vil inneholde maleri, digitalt grafisk arbeid og giclée. Mixed media og video vil også være representert.

Da jeg i 2011 leste Frode Gryttens novellesamling Rom ved havet, rom i byen, og senere Bikubesong, var det som om tekstene skildret stemninger i maleriene mine, og at tekstene åpnet seg og hjalp meg å sette ord på det jeg malte. Da jeg spurte Grytten om jeg kunne bruke utdrag fra tekstene som titler til bilder, ble jeg veldig glad for hans positive respons.»

Åpningstider Galleri Albin Upp: tirsdag-fredag 12-17. lørdag-søndag 12-16.

Utstillingen står til 7. oktober 2018

www.livsolberg.no

www.albinupp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kalender 2021