Artist - Logg inn

Glemt passord?

NFUK kunstneren Marit Solum Smaaskjær deltar med kulltegninger på Stipendutstilling Buskerud Kunstsenter | 26.06. – 04.08.2019 | Utstillingsåpning onsdag 26.juni klokken 19!

Skrevet av NFUK i Medlemsutstillinger
20. juni 2019

Med støtte fra Bildende Kunstnerens Hjelpefond, arrangeres det igjen Stipendutstilling på Buskerud Kunstsenter! Billedkunstnere og kunsthåndverkere fra Buskerud deltar på stor gruppeutstilling denne sommeren. Utstillingen er et forsøk på å vise tendenser i kunstnermiljøet i Buskerud. Utstillingen er tverrmedial og publikum vil kunne se installasjon, maleri, skulptur, glass, smykker og fotografi.

På utstillingsåpningen vil fem kunstnere motta produksjonsstipend på kr. 20 000. Produksjonsstipendene er støttet av Bildende Kunstneres Hjelpefond.

Velkommen til årets sommerutstilling!

Jeg deltar med kulltegningen «Villnis» 100×150 cm. Har alltid sett figurer og spennende former i linjer og mellomrom i naturen. Som her med rotfallet som har blitt til kulltegningen «Villnis». Roten møter meg på tur inn i Røysjømarka fra Knivåsen. I rotfallet ser jeg oftest en snill hund, men fra en annen vinkel forandrer den seg til en fugl med kroket nebb. Kan du også se meg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss

Kalender 2021