Artist - Logg inn

Glemt passord?

NFUK-kunstneren Maya Lawson-Laane stiller ut på Albin Art!

Skrevet av NFUK i Medlemsutstillinger
19. september 2017
Førstkommende lørdag stiller jeg igjen ut i Albin Art, det herlige lille galleriet på Briskeby i Oslo. Jeg jobber hovedsakelig med det kvadratiske formatet og siden forrige utstilling har paletten blitt noe lysere, men kontrastene er likevel tydelige. Hovedtemaet har vært forandring og jeg har forsøkt å visualisere dette ved å bruke farger og skyggespill i naturen rundt meg. I bladverket på de store trærne gjennom året, i vær og vind, i åpne landskap og i vann.
Jeg håper så mange som mulig har anledning til å komme!
Sier Maya Lawson-Laane.
 
 Utstillingen åpner lørdag 23. september kl 12 og varer tom torsdag 28. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kontakt oss